Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten!

Berichten Berichten

Berichten ontvangen Berichten ontvangen

Wederom haalt een personeelslid van Franky's kwaliteits schoenmakerij de Zilvere Hamer binnen, de prijs voor beste leerling van Nederland!

Wij als team zijn ontzettend trots op Mike Grosveld!!

Op dinsdag 7 maart hebben we de felicitatieronde van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging gehad! Prachtige banner, mooi schilderij, bosje bloemen en heerlijk gebak in ontvangst mogen nemen!!


Vrijdag 3 maart 2017 zijn de vier genomineerden voor de Beste Schoenmakerij van Nederland bekend gemaakt.

De definitieve winnaar wordt bekend gemaakt op 9 april 2017 tijdens de NSV Plein 2017 Vakbeurs bij de Evenementenhal in Gorinchem.

Rick en Theo zijn geslaagd voor de opleiding schoenhersteller en zijn ook nog eens in de prijzen gevallen. Theo de zilveren hamer, de prijs voor beste leerling en Rick de Hielke Kuijpers prijs, de tweede prijs voor beste leerling.

Op de Europese vakwedstrijden voor schoenherstellers is Franky's kwaliteitsschoenmakerij met het hele team in de prijzen gevallen. Maar liefst twee maal goud en twee maal zilver in diverse categorie├źn.

De juryleden kwamen op vrijdag 12 februari langs om te ervaren en te beoordelen hoe leuk, gezellig, gemoedelijk en sfeervol het team van Franky's met elkaar werkt en omgaat!

Op zondag 19 april 2015 werd, tijdens het jaarlijks diner voor schoenmakers in Hotel Vianen, de uitslag van de Europese Vakwedstrijd voor schoenmakers in de categorie leerlingen 1e jaars bekend gemaakt. De wedstrijdstukken werden beoordeeld op tien verschillende criteria door een vakjury van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Voor de jury was dit de reden om de inzending van Rick Clermonts, werkzaam bij Frank van der Graaf, met Zilver te bekronen.

Na twee jaar hard werken op de Dutch Health Academy te Utrecht heeft Annemieke Jansen op 4 juli haar diploma uitgereikt gekregen door de secretaris van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging.