Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni 2024 zijn wij gesloten!

Over ons


Begonnen in september 1994 in Eindhoven, vervolgens in 1998 verhuisd naar Winkelcentrum De Belleman, Van Bruhezedal 22 in Dommelen.
Omdat deze bedrijfsruimte annex winkel te klein bleek, werd op 8 januari 2008 het huidige pand op nummer 7 na algehele verbouwing geopend. In dit mooi gelegen hoekpand werden het noodzakelijke machinepark en assortiment uitgebreid. Nu kunnen voldoende krachten zich bezig houden met het op niveau herstellen van uw schoenen.

April 2015 hebben we een start gemaakt met de verkoop Duyf herenschoenen. Na een succesvol jaar kregen we de mogelijkheid om naastgelegen pand nr. 9 erbij te betrekken, zodat wij onze winkel konden uitbreiden met een ruim assortiment van diverse merken tassen en herenschoenen op maat. Hier hebben wij alle tijd en aandacht voor u om samen tot een goede keuze te komen onder het genot van een goed en lekker kopje koffie.