Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni 2024 zijn wij gesloten!

Frank


Ik ben Frank van der Graaf, eigenaar en oprichter van Franky’s Kwaliteits Schoenmakerij, kom uit een echt ondernemersgezin en altijd al de droom gehad om voor mijzelf te beginnen.

Na een aantal jaren voor een baas gewerkt te hebben en veel ervaring opgedaan in de schoenmakerswereld, hakte wij de knoop door om in 1994 echt voor ons zelf te beginnen.

Goed is bij mij niet altijd goed genoeg en wil alleen maar het beste, dat resulteerde tot vele prijzen met vakwedstrijden en als klap op de vuurpijl de eerste en voor mij de belangrijkste prijs die wij wonnen als BESTE SCHOENMAKERIJ van 2009.

Dit resulteerde dat ik gevraagd werd om een functie te betrekken in het bestuur van het schoenmakersgilde. Inmiddels zijn wij ook druk in de weer met het geven van verkooptrainingen aan collega schoenmakers en het geven van advies aan ondernemers die in zwaar weer verkeren.

al met al ben ik zeer gelukkig en tevreden met wat wij in de loop der jaren als team bereikt hebben en dat ik het enorm mooi vind om mijn kennis en ervaring en enthousiasme te kunnen delen met anderen.