Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Zaterdag 27 juli t/m 12 augustus 2024 hebben wij vakantie!

Reviews

I had purchased a belt while on vacation in Switzerland. When I got home the screw mechanism that holds the buckle to the belt broke. I contacted the manufacturer and they had me contact Franky's Schoemakerij who was able to send me a new part. I appreciate there kindness and generosity. Thank you.
Tijdens mijn werk viel de hak onder mijn nieuwe schoenen uit. Was een productie fout. Frankie gebeld of hij er even naar kon kijken omdat ik geen andere schoenen bij me had. Ik kon meteen langs komen en na 10 min stond ik weer buiten met een perfect gerepareerde schoen. Wat een service echt super goed.
Ik was in België op zoek naar een goede schoenmaker om mijn Van Bommel's te laten herzolen, jammer genoeg niet te vinden.
Dan maar een mailtje naar Van Bommel hoofdkantoor gestuurd met de vraag of zij mij konden helpen.
Zij raadde mij Franky's schoenmakerij aan in Dommelen, omdat zij een on-line service hebben.
Na contact met hen, de schoenen opgestuurd en een week later kreeg ik ze terug als nieuw, echt verbluffend mooi.
De eerste keer in meer dan 40 jaar dat mijn Van Bommels zo mooi hersteld zijn.
Prijs-kwaliteit, een echte topper.
Frank, nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige service.
Ben blij met jullie schoenmakerij zo dichtbij.
Altijd vriendelijk en erg meedenkend, zo ook met mijn nieuwe tas, die nu helemaal naar mijn zin is!
Helaas was het leer van mijn van Bommel schoenen beschadigd. De lokale schoenmaker kon niets betekenen. Opgenomen met van Bommel en zij adviseerden Franky's. Het was het advies meer dan waard. Vantevoren netjes een prijsopgave gekregen en goede instructies. Schoenen opgestuurd en binnen 5 dagen retour en zien er weer als nieuw uit.
Hoi Frank en de rest,
Dank voor de mooie restauratie van de 3 paar Van Bommels!
Vind het leuk nu eens de mannen achter de reparaties van mijn schoenen te hebben ontmoet!
Wat een passie en vakmanschap! Heerlijk!
Graag tot een volgende keer,
Met dank en vriendelijke groet,
Maarten
Mijn mooie spaanse laarzen, heel professioneel voorzien van een
Ritssluiting, Omdat de schacht te nauw was. Erg mooi gedaan, met super resultaat. Zeer tevreden.
Hak verlagen? Kan dat dan? Ik breng al m'n laarsjes, pumps met nèt iets te hoge hak naar Franky's. Werkt perfect èn super snelle service. Vandaag een nieuw paar gebracht, morgen al klaar. Top!
Goedenavond Frank,
Ik heb laatst de Louis Vuitton schoenen van mijn dochter op laten knappen en toen heb jij mij van dat witte spul (met sponsje) aanbevolen. Wij staan versteld van de werking van dat spul. Wij hebben het nu één keer er op gedaan en de schoenen zijn hierdoor dusdanig opgeknapt dat ze er nu al heel goed uitzien. Morgen doen we het nog een keer.
Dankjewel hiervoor.
Groeten, Karin Smits
Den Haag
Helemaal SUPER, dacht dat ik mijn dure laarzen weg kon gooien, zei mijn dochter hier in Dommelen kunnen ze het wel repareren... en jawel ik loop weer op mijn laarzen die men hier in Den Haag had afgeschreven, er was een hak gebroken en niet meer te repareren is gewoon Super BEDANKT IK BEN SUPERBLIJ MET JULLIE
Nieuw bericht