Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Let op onze vernieuwde openingstijden!

maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag 9:30-17:00 uur, zaterdag 9:30-16:00 uur

Theo


Ik ben Theo Verstegen werkzaam als gediplomeerd schoenhersteller bij Franky's.
Na het behalen van mijn MTS diploma heb gewerkt bij een metaalbewerkingsbedrijf als werkvoorbereider. Een paar jaar later besloot ik toch mijn droom na te jagen, want van kleins af aan wilde ik al hoefsmid worden. Een omscholing was wel noodzakelijk voor dit prachtige ambachtelijke beroep.
Helaas was ik na 17 jaar lichamelijk niet meer in staat dit vak uit te voeren en zocht ik naar een ander ambachtelijk beroep. Dit is toch het allermooiste om de doen, vakwerk leveren. Het werd de vakopleiding schoenhersteller waarin ik me liet omscholen. Op de opleiding had ik al direct een hele goede klik met Rick Clermonts en zag aan zijn geleverde werk dat hij wel bij een zéér goed leerbedrijf werkzaam moest zijn. Rick nodigde mij uit om bij Franky's te komen kijken. Dit beviel aan alle kanten zo goed dat ik mijn stage verder mocht afronden bij Franky's Schoenmakerij. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt en ben heel erg blij met de baan die Frank mij daarna aanbood.


Zo ook heb ik al met diverse vakwedstrijden meegedaan:
-2015, Europese vakwedstrijd, zilver
-2016, Europese vakwedstrijd, goud
-2016, Vakopleiding Schoenhersteller, Zilveren Hamer (beste leerling)